Parketvloer in Bemmel

Parketvloer in Bemmel

Voor alles omtrent een parketvloer in Bemmel kunt u bij ons van Combiparket terecht. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat u alle werkzaamheden op het gebied van een parketvloer uit handen neemt. Van het leggen van de parketvloer tot aan onderhoud, repareren, renoveren en schuren.

Hierbij staan uitstekende service en persoonlijk contact centraal. Daarnaast geniet u ook nog eens van 15 tot 25 jaar garantie op vloeren van topmerken.

Offerte aanvragen

Nieuwe parketvloer inc. leggen

Een parketvloer in Bemmel is echt de sfeermaker van het huis. Er is niets zo betrouwbaar en origineel als zo’n echte houten vloer. Op onze website vindt u een ruim assortiment aan houten vloeren. Zodoende zit er altijd een vloer naar wens bij.

Alle soorten vloeren die wij verkopen hebben een toplaag van minimaal 2,5mm dik. U koopt bij ons zonder risico’s en geniet van garantie. Daarnaast kunt u het laten leggen van de parketvloer ook met een gerust hart aan ons overlaten.

Wij staan voor kwaliteit en strakke opleveringen

Bel: 06 8166 3836 Vrijblijvend advies

Waarom Combiparket?

  • Persoonlijk contact
  • Uitstekende service en kwaliteits houten vloeren
  • 15 tot 25 jaar garantie op vloeren van topmerken
  • Vrijblijvend advies van een expert op locatie
  • Gratis offerte op maat binnen 24 uur
  • Duidelijke all-in prijzen van €90-, per vierkante meter
Bekijk onze collectie

Bekijk onze collectie

Kwaliteit en goedkoop.

Meer lezen

Onderhoud

U wilt natuurlijk dat uw vloer zo lang mogelijk mooi blijft. Goed parketvloer onderhoud is hierbij van groot belang. Onderhoud is immers behoud. Wij verzorgen het onderhoud op vakkundige wijze. Welk onderhoud benodigd is, is afhankelijk van de afwerking van de parketvloer in Bemmel. Zo kunnen we uw vloer in de was, olie of lak zetten.

Het kan zo zijn dat onderhoud niet genoeg uitkomst biedt. Wanneer er sprake is van kleine beschadigingen biedt schuren oplossing.

Schuren

Een parketvloer schuren in Bemmel is geen eenvoudige klus die u zomaar even zelf klaart. Het is bij een parketvloer renoveren zaak om de professionele hulp in te schakelen van een expert. Misschien zitten er vlekken op de vloer, of vindt u de kleur toch niet meer zo mooi. Wij schuren uw vloer op vakkundige wijze.

Daardoor verdwijnen eventuele vlekken, slijtage, deuken en krassen. Ten slotte brengen we na de vloer schuren een beschermlaag aan. Door hem periodiek te laten schuren behoudt hij zijn staat.

Repareren

Na loop van tijd kan de vloer beschadigd raken of er dof uit komen te zien. Dat kan door allerlei oorzaken komen. Misschien zitten er krasjes in de vloer of heeft u kleine gaatjes opgemerkt. Het kan ook zo zijn dat er sprake is van waterschade, waardoor de vloer bol is gaan staan.

Wij repareren en renoveren uw parketvloer op vakkundige wijze. Zodoende worden beschadigingen in de toekomst voorkomen.

Wilt u een nieuwe vloer in Bemmel of is onderhoud/renovatie/reparatie nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan op onze website.

Vrijblijvend adviesgesprek

Wij adviseren en inspireren u graag. Daarnaast zijn we benieuwd naar uw woonwensen. Daarom komen we geheel vrijblijvend bij u langs om u van deskundig advies te voorzien.

Bekijk ons assortiment parketvloeren:

Indien gewenst stellen we na afloop een gratis offerte op maat voor u op. Zodoende weet u van tevoren altijd wat de kosten zijn.

Vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvend offerte aan voor allerlei werkzaamheden omtrent een parketvloer in Bemmel. Van aanschaf en leggen tot schuren, onderhoud, reparatie, renovatie en onderhoud. Of maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

Bij vragen of opmerkingen kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit kunt u doen via het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 06-81663863.

Daarnaast kunt u ook heel gemakkelijk een Whatsappbericht sturen naar 06-81663863.