Houten vloer in Bemmel

Houten vloer in Bemmel

Bent u op zoek naar een mooie houten vloer in Bemmel? Bij Combiparket kunnen we u vast en zeker aan een houten vloer helpen die helemaal bij uw wensen past. Wij verkopen houten vloeren van topmerken, maar komen deze ook direct bij u leggen of kunnen uw bestaande vloer repareren, renoveren, schuren en onderhouden.

In de omgeving Bemmel, Elst, Huissen, Arnhem, Duiven, Nijmegen en Zevenaar voorzien we u graag van persoonlijk advies, direct bij u thuis.

Offerte aanvragen

Wij komen bij u langs

Bij ons staat persoonlijke service van de expert voorop. Waar beter dan direct bij u thuis kunt u een nieuwe vloer uitzoeken of aangeven wat er aan de huidige vloer moet gebeuren? Precies, dat kan het beste op de plek waar de vloer ligt of moet komen. Wij komen daarom bij u langs en bieden vrijblijvend advies op locatie.

Wilt u graag dat we bij u langskomen om vrijblijvend een kostenplaatje op te maken voor uw houten vloer repareren, egaliseren of leggen? U kunt een afspraak inplannen door contact op te nemen via 06-81663863 of te mailen naar combiparket@outlook.com.

Bel: 06 8166 3836 Vrijblijvend advies

Waarom Combiparket?

  • Uitstekende service;
  • Kwaliteitsvloeren en een ruim aanbod;
  • 15 tot 25 jaar garantie op vloeren van topmerken;
  • Persoonlijk contact;
  • Vrijblijvend advies van een expert op locatie;
  • Gratis offerte op maat;
  • All-in prijzen, dus geen addertjes onder het gras.
Bekijk onze houten collectie

Bekijk onze houten collectie

Kwaliteit en goedkoop.

Meer lezen

Het verschil tussen een parketvloer en houten vloer

Bent u in uw zoektocht al verschillende vloeren tegengekomen en vraagt u zich af: wat is het verschil tussen een houten vloer en een parketvloer? Dan zorgen we graag voor wat opheldering. Ondanks dat ze op het eerste oog redelijk op elkaar lijken, zijn deze twee vloersoorten wel degelijk verschillend. Het verschil zit ‘m in de manier van leggen.

Een parketvloer bevat een zogeheten groef en veer/mes aan weerszijden waarmee de planken strak in elkaar geschoven kunnen worden. Er staan drie soorten parketvloer: lamelparket (het goedkoopst), fineerparket en parket van massief hout. Die eerste twee zijn opgebouwd uit verschillende lagen hout. Parketvloeren hebben over het algemeen een langere levensduur dan een houten vloer. Al hangt dit af van het type hout.

Een houten vloer is vaak een massief houten vloer bestaande uit losse planken. Beschadigingen aan een houten vloer zijn veelal eenvoudig weg te werken met olie of was. Dit is bij parket lastiger te verhelpen, omdat het op een bepaalde manier is gelegd. En houten vloer oogt vaak net warmer en sfeervoller, maar hier betaal je ook meer voor.

Ruime keuze vloeren en diensten

Wij zijn gespecialiseerd in vele soorten parket en andere vloeren. Onze collectie bevat de volgende soort vloeren:

Naast dat wij u aan vele vloersoorten van verschillende merken kunnen helpen, kunnen we ook alles voor u betekenen rondom deze vloersoorten: een houten vloer schuren en lakken, een houten vloer egaliseren en u kunt ons inschakelen om de houten vloer te laten leggen.

Houten vloer in Bemmel laten leggen

Als u een compleet nieuwe houten vloer in Bemmel wilt laten leggen, brengt de vloerspecialist veel voorbeelden en stalen met zich mee. Zo kunt u optimaal in uw eigen woon- of werkruimte – waar de vloer komt – inspiratie opdoen. Wij staan dagelijks voor u klaar met advies en leggen u graag uit wat de voor- en nadelen per vloer zijn. Uiteraard geven we u ook advies betreft onderhoud en welke vloer geschikt zou zijn voor bepaalde ruimtes.

Heeft u een mooie vloer gevonden en wilt u gebruikmaken van onze legservice? Bel dan naar 06-28295479 voor het maken van een afspraak.

Houten vloer repareren

Voor een snel prijsvoorstel voor een vloerreparatie komen wij ook gewoon bij u langs. Alleen zo zien we de exacte schade en kunnen we de meest eerlijke prijs geven om uw houten vloer te repareren. Laat ons vooraf weten om wat voor soort vloer het gaat, dan kunnen we u zo snel mogelijk goed helpen.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Als wij u ergens bij kunnen helpen, kunt u contact met ons opnemen via 06-81663863 of combiparket@outlook.com. U heeft bij ons altijd snel een eerlijke, op maat gemaakte offerte in handen. Wat kunnen we voor u betekenen op het gebied van mooie vloeren?